Båstads GIF svart

Referat: Kullavägens BK - Båstads GIF svart

Vilken härlig match det blev ikväll.
Det blev en jämn match med god stämning på plan, precis som man alltid hoppas på.

Vi startade dock inte speciellt bra och var inte riktigt med i första halvlek. Det märktes att killarna hade ett Strandängslopp i kroppen, en del tennis och simning också. I första halvtidsvilan låg vi under med 1-3.
I andra hade nog benen piggnat till för nu började killarna löpa och spela boll precis som vi vet att de kan, tror killarna gjorde 3 mål innan det gått 5 minuter och sedan var spelet väldigt jämnt. I paus stod det 4-5 (vi vinner denna halvlek med 3-2).
I sista halvlek tog vi över spelet mer och mer och var helt klart bättre än våra motståndare, kan det vara fysen som har gjort oss starka och uthålliga. Denna halvlek vinner vi med 3-1 och slutresultatet blir 7-6 till oss, gott att få njuta av segerns sötma, det är killarna verkligen värda.